Ucca Zaja-Mobil Applikáció


APPLIKÁCIÓNK ELSŐDLEGES CÉLJA A BALESETEK MEGELŐZÉSE ÉS A HALÁLOZÁS CSÖKKENTÉSE HAZÁNKBAN!

Applikációnk Magyarország teljes úthálózatát,közlekedési csomópontokat, vasúti átjárókat, busz-villamos megállóhelyeket, metró és egyéb közlekedési helyeket tartalmaz.

Az applikáció helymeghatározással működik.Az alkalmazást letöltő személy azonnal látja aktuális helyzetét mobiltelefonján, táblagépén vagy laptopján.

Az alkalmazás használatával biztonságosabban, felelősségteljesebben és figyelmesebben közlekedhet a felhasználó Magyarország teljes területén, aminek köszönhetően biztonságban tudhatjuk szeretteinket, gyermekeinket, és unokáinkat egyaránt a város forgatagában.

Ezáltal nemcsak magára de a közlekedésben résztvevő társaira is fokozottabb figyelmet tud helyezni minden élethelyzetben, függetlenül attól, hogy gyalogos vagy autós a felhasználó!


A Roma Szeretetszolgálat hivatalos honlapján: www.romacharity.com és Facebook oldalán www.facebook.com/romaszeretetszolgalat található anyagok: fotók, hang és írásos tartalmak az oldal-szerző kizárólagos tulajdonát képezik!

Ezek felhasználása, publikálása, másolása, bármilyen módon történő megjelentetése, terjesztése abban az esetben engedélyezett bárki számára, ha a forrást feltüntetik minden publikált helyen!

Ellenkező esetben a szerzői jog megsértésének minősül és büntetőfeljelentést von maga után!

Az Ucca Zaja, továbbiakban:

angol nyelven: Street Sound-Street Noise,

német nyelven: Straßengeräusche

mobil applikáció elsődleges és kizárólagos tulajdonosa, továbbiakban szerzői jog tulajdonosa

Ifj. Rostás-Farkas György

a Roma Szeretetszolgálat Alapítvány képviselője, mint az alapítvány elnöke.