Cigány-Magyar Békemenet Lesz-A Magyarországi Rasszizmus Ellen Szombaton

There will be a Gypsy-Hungarian Peace March – Against Racism in Hungary!

Roma Szeretetszolgálat/Belföld/2023.09.04. 21:12 Ifj.Rostás-Farkas György

Tájékoztatunk mindenkit, hogy a Cigány-Magyar Békemenetet nem a Roma Szeretetszolgálat szervezi!

A rendezvény főszervezője Schmauzer Viktor!

A Roma Szeretetszolgálat és Ifj.Rostás-Farkas György elnök úr a média és a sajtó biztosításával hírportálunkon és Facebook oldalainkon való megjelentetéssel népszerűsíti és támogatja a Cigány-Magyar Békemenet rendezvényt mint partner a cigány és magyar békés együttélés valamint a rasszizmus felszámolása érdekében.

Szombaton lesz a magyarországi rasszizmus ellen az első Cigány-Magyar Békemenet, amit fiatal roma és nem roma személyek hoztak létre a kölcsönös megismerés és az elfogadás érdekében. Elsődleges céljuk a faji és a társadalmi alapú kirekesztés megszüntetése!

Az egyik szervező Schmauzer Viktor szeretné elérni, hogy a roma nép ne legyen rossz példaként általánosítva és megbélyegezve Magyarországon a származásuk és a bőrszínük miatt! Nincs különbség ember és ember között a földön!

A magyarországi cigányság a magyar nemzet államalkotó tényezője, mivel több mint hatszáz éve élünk itt közösen a Kárpát-medencében ennek ellenére a mai napig nem ismernek bennünket, nem ismerik a nyelvünket, kultúránkat, művészetünket, identitásunkat, hagyomány és érzelem világunkat, hogy honnan jöttünk, kik vagyunk és merre szeretnénk tartani, ezáltal rendszeres atrocitásoknak fenyegetéseknek, megaláztatásoknak vagyunk kitéve.

A cigányok nem szeretnének többet rettegésben , megalázva és kirekesztve élni Magyarországon!

Minden magyar állampolgárnak köztük a cigányoknak is vannak állampolgári és emberi jogaik, amit az

Első Cigány-Magyar békemeneten el is fogunk mondani mondta a szervező Schmauzer Viktor!

A rendezvény célja: Kontraszelekció megszüntetése, a cigány és a magyar barátság elősegítése, megerősítése.

Időpont, helyszín : Budapest Oktogon 2023.szeptember 9-én 12 órai kezdettel.

Útvonal: Oktogon gyülekező- Andrássy út – József Attila utca – Széchenyi István tér MTA székház

A szervezők a békemenetre érkező tömegtől függően fenntartják a jogot, hogy a békemenet idejét meghosszabbítsák 2023.szeptember 10. 12 óráig

2 PAC: “I’m not a gangster and never have been. I’m not the thief who grabs your purse. I’m not the guy who jacks your car. I’m not down with people who steal and hurt others. I’m just a brother who fights back. I’m not some violent closet psycho. I’ve got a job. I’m an artist.”

Nem vagyok gengszter, és soha nem is voltam. Nem vagyok tolvaj, aki elcsórja a pénztárcádat. Nem vagyok olyan fickó sem, aki feltöri a kocsid. Nem vagyok jóban olyan emberekkel, akik lopnak és másokat bántanak. Én csak egy tesó vagyok, aki ezek ellen küzd.