Azonnali és nyilvános bocsánatkérésre szólítja fel a Roma Szeretetszolgálat elnöke Novák Elődöt a Mi Hazánk Mozgalom alelnökét

Ifj.Rostás-Farkas György a Roma Szeretetszolgálat elnöke hivatalos facebook oldalán reagált (szerk: amit lentebb is eltudnak olvasni) Novák Előd írására az újév első újszülött babájának, Szelim születésével kapcsolatban.

Azonnali és nyilvános bocsánatkérésre szólítom fel Novák Elődöt amiért a legnagyobb hazai kisebbséget, a cigányságot eltartottnak nevezte, valamint olcsón megvehető szavazótáborként minősített bennünket cigányokat!

Ifj.Rostás-Farkas György

újságíró a Roma Szeretetszolgálat elnöke

Elnök úr facebook bejegyzése:

Nyílt levél Novák Előd és a Mi Hazánk Mozgalom tagjai részére!


Először is szeretnék sok erőt, egészséget, boldogságot és Boldog Új Évet kívánni az év első újszülött babájának Szelimnek! Isten hozott közöttünk Szelim!
Sasto Baxtalo Taves Ande tyo Trajo tye níposa kethane inke shel bersh táj inke majdur!


Nem olyan rég olvastam
Novák Előd Facebook bejegyzését Szelim születésével kapcsolatban, aki az első újszülött baba 2022-ben.


Most sem csalódtam Előd bennetek😊


Bejegyzésére szeretnék most válaszolni!


Azt nem mondom neked, hogy Kedves Előd, ahogy egy szép levelet kezdene az ember mivel nem tartalak tiszteletben!
Azért mert te sem tartasz minket cigányokat tiszteletben, így a számomra nem vagy sem kedves, sem okos, sem intelligens, inkább ostoba mint ahogy Dúró Dóra is egy ostoba veled együtt!


Jól figyelj Előd!
Tisztában vagyok én vele, hogy fáj az igazság dehát ez van!
El kell fogadnod és tudomásul kell venned!
Magyarország kormányának a családpolitikája is ezt vallja, hirdeti és támogatja!


Tudod mit mondott Orbán Viktor a IV. Budapesti Demográfiai Csúcson?
Szerintem nem tudod, de most elmondom neked.
“A magyar kormányfő a Várkert Bazárban tartott rendezvényen kifejtette, ennek része, hogy a gyermekvállalás egy család számára anyagilag is előny legyen, illetve a családokat saját tulajdonú lakáshoz segítse.
A családpolitikát az édesanyákra kell alapozni, és az egész ország működését családbaráttá kell változtatni. Emellett a jog eszközeivel is meg kell védeni a család intézményét és a gyermekeket – fűzte hozzá a miniszterelnök.
Orbán Viktor annak a meggyőződésének adott hangot, hogy a népességfogyás egyenletének egyetlen helyes és járható megoldása létezik: az államnak segítenie kell a családalapítást és a családok boldogulását. Kiemelte: a kormány családpolitikája, az intézkedések és az alkotmányos védvonalak mögött létezik egy szellemi vagy antropológiai jellegű megfontolás is, ami mindennek az alapja, ez pedig az, hogy gyermeket vállalni öröm.


Mint felelős cigány értelmiségi ember ezúton is visszautasítom azt a lekezelő és degradáló stílust ahogy a magyarországi cigány embereket eltartottnak nevezed!


Te tartanál el Magyarországon közel 3 millió cigányt? Biztosan nem!


Ahogy a magyar emberek, úgy a cigány emberek is tisztességesen eltartják saját magukat és a családjukat.
De hát nem is várunk tőletek semmi mást csak az uszítást!
Mindenki tudja szeretett hazánkban, hogy nem értetek semmi máshoz csak ahhoz, hogy a magyar és a cigány embereket megpróbáljátok egymás ellen uszítani.


Előd ne idegeskedj, vegyél egy nagy levegőt 🌬 és nyugodj meg, a nyugdíjrendszer és az államháztartás is stabil 👌hála a Fidesznek!
Nagyon gyenge a próbálkozásotok ami soha nem fog érvényesülni!
Itt élünk több száz éve a közös hazában, sokszor kirekesztve, lenézve és megalázva de mi cigányok mindig becsületesen ott voltunk a végváraknál, kiálltunk és védtük a hazánkat, részt vettünk a forradalomban a magyarokkal együtt és soha de soha nem fordultunk a hazánk és a magyar nép ellen!
Előd nem akarom sorolni neked, hogy mennyi mindent tett és tesz Magyarország Kormánya a magyar emberekért, hiszen ezt ti is jól tudjátok csak az ellenkezőjét kell, hogy mondjátok mivel ti radikális nézeteket vallotok.
Azt mondod Magyarország Kormánya rasszista, ez nem igaz! Véleményem szerint te meg a bandád a rasszista és nem a Fidesz!
Ha rajtatok múlna, ami soha nem fog bekövetkezni Hála a Jó Istennek 🙏 akkor nem lennének kiemelkedő integrációs és esélyegyenlőségi programok,mert hát ahogy te mondtad ezt ti megszüntetnétek!
Jah és visszatérve arra amit mondtál, hogy a termékenység tovább nőt az Orbán kormány alatt ez így igaz és így is fog folytatódni a jövőben is!😉


Tudod nálunk a gólya nem sztrájkol!


Ifj.Rostás-Farkas György
Újságíró a Roma Szeretetszolgálat elnöke