A 30. Magyar Innovációs Nagydíj Bírálóbizottsága elismerésben részesítette a Roma Szeretetszolgálatot

Ifj. Rostás-Farkas György a Roma Szeretetszolgálat elnöke hivatalos Facebook oldalán mondott köszönetet Prof. Dr. Palkovics László Innovációs és Technológiai Miniszter úrnak a bírálóbizottság elnökének és Dr. Pakucs János tiszteletbeli elnök úrnak a Magyar Innovációs Szövetség szervezőbizottság elnökének.

Nagyon szépen köszönöm az elismerést!

Prof. Dr. Palkovics László Innovációs és Technológiai Miniszter úrnak a bírálóbizottság elnökének és és Dr. Pakucs János tiszteletbeli elnök úrnak a Magyar Innovációs Szövetség szervezőbizottság elnökének.

Természetesen nem az elismerésekért és a díjakért dolgozom, de bevallom nagyon jól esik, hogy elismerik a munkámat amit a Roma Szeretetszolgálat elnökeként végzek.

A Roma Szeretetszolgálat egyik kiemelt célja, hogy a legújabb digitális technológiák, innovációk, alkalmazások ,új termékek, szolgáltatások, új üzleti gyakorlat fejlesztésével segítséget nyújtson és hozzájáruljon világunk gyors ütemben való fejlődéséhez.

A 30. 2021. Évi Magyar Innovációs Nagydíj Értékelésében című könyvben az alábbiak szerint írnak az innováció eredményéről de csak egy részletet emelnék ki!“ Applikációjuk fejlesztésével hozzájárultak Magyarország biztonságos jó híréhez.” Köszönöm a kedves és méltató szavakat!

A megkezdett munkát folytatjuk.

Zárta sorait.

Az innováció eredményei:

„Közlekedésbiztonsági applikációjuk használatával a közlekedésben résztvevők egészsége és biztonsága érdekében megtudjuk őrizni és védeni az emberek tesi-lelki épségét és hozzá tudunk járulni a balesetek és a halálozások elkerüléséhez hazánkban. Az állampolgárok számára applikációjukkal megfelelő és hatékony segítséget tudunk nyújtani és növelni tudjuk a felhasználók biztonság érzetét az utakon.

Applikációjuk fejlesztésével hozzájárultak Magyarország biztonságos jó híréhez”