Világhírű Cigány Származású Hírességeink

Folyamatos feltöltés alatt!

Összeállította: Ifj.Rostás-Farkas György

Világhírű Cigány Származású Hírességeink akik a politikában, művészetekben, és a sportban rendkívüli tehetségük által lettek világsztárok!Korszakalkotó tehetségük és egyéniségük tették őket halhatatlanná és bálvánnyá mindenki számára.Ők azok akiket most összegyűjtöttem nektek!

Ők azok akiket most összegyűjtöttem nektek!

Nobel béke díjas: Teréz Anya. Ő is cigány volt. Sir Michael Caine, Színész, vagy a másik szintén színész Bob Hoskins.Zenészek között még meg kell említenem a 10  szeres Grammy díjas Carlos Santanát.

További híres zenészek Cinka Panna, Dankó Pista, Rigó Jancsi. De a sportban is jeleskednek a cigányok. Van akinek a halála után is tagadnia kell cigányságát. De itt van a labdarúgók közül : Eric Cantona vagy Zlatan Ibahimovic vagy Andrea Pirlo.

Magyarországról pedig Pisont István válogatott labdarúgó, középpályás,a Budapest Honvéd FC egykori klasszisa, aki a fővárosi alakulattal három bajnoki címet is nyert. Az Arany csapatban is voltak cigány származásúak csak , hogy tudjátok.Politikusok: Ez kényes. Az USA egykori elnöke Bill Clinton. Mindenki tudja mégsem beszélnek róla.

Elvis Presleyt a királyt említve ne feledkezzünk meg a másik királyról.A mozgó kép, a humor az akrobatika a művészet a geg, Hitler és a diktatúrák kigúnyolójáról,a cigányról akinek a neve: Chalie Chaplin.