Tini Chris Spirituális Marketing Reklám Felelős

A Roma Szeretetszolgálat Spirituális Marketing és reklám felelőse

Kantó Abigél – Tini Chris a zene és az összművészet szerelmese.

Zenész családból származik. 1972 től 15 évet tanult hegedűlni, Weninger Istvántól – aki az operaház koncertmestere az újpesti állami zeneiskola tanára. 22 éves korától kezdett el aktívan tevékenykedni, a kultúra területén.

Kisebb nagyobb író olvasó, találkozókat szervezett, irodalmi estéket, amit kiegészítőként mindig zenével színesített. Sikeres szervezései és rendezései is voltak, később nagyobb volumenű, színvonalas, elegáns bálokat, lemezbemutatókat is szervezett.

2005-ben jelent meg az első könyve, melynek témája a pozitív gondolkodás, a könyv címe : Jósoljunk együtt Emericus Christopher módszerével. Ebből a könyvből, a Bartók rádióban Baranyi Ferenc, Kossuth és József Attila díjas író, költő, műfordító felolvasott egy fejezetet, és arra bíztatta Abigélt, hogy folytassa tovább az írói tevékenységét.

Szintén 2005-ben a megdermedt érzéseim című verseskötetével mutatkozott be azóta több kulturális szervezése rendezése volt felkérésre menedzseri produceri és zenei rendezvény feladatokat látott el Kantó Abigél -marketing reklámszakember, újságíró. 2010 után, sokáig csend volt körülötte. Nemrégiben ismét hallhatunk róla, különböző közösségi oldalakon, mint spirituális életvezetési tanácsadó. Jövendölt már ismert sztároknak, celebeknek, közéleti személyeknek, és politikusoknak. Tanácsaival, pozitív életszemléletre ösztönzi az embereket. Tini Chris spirituális tanácsadó, mesterfokon gyakorolja és adja át pozitív életszemléletét és spirituális tanácsát.

Ifj Rostás-Farkas György

elnök, újságíró, főszerkesztő