Sztojka Attila Roma kapcsolatokért Felelős Kormánybiztos

Rovatunk folyamatosan frissül!

Készítette és összeállította
Ifj.Rostás-Farkas György
Főszerkesztő

https://romacharity.com/sztojka-attila-roma-kapcsolatokert-felelos-kormanybiztos-rovata/

A Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság TEF főigazgatóját roma kapcsolatokért felelős kormánybiztossá nevezte ki Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke.

Orbán Viktor miniszterelnök roma kapcsolatokért felelős kormánybiztossá nevezte ki Sztojka Attilát, a Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság főigazgatóját.

 

A Belügyminisztérium intézményeként működő Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság kiemelt feladatának tekintette az elmúlt időszakban létrehozott felzárkózási intézkedésekre épülő esélyteremtés minél szélesebb körű bevezetését. Sztojka Attila kormánybiztosi kinevezésének célja, hogy az eddigi munkáját nagyobb hatáskörrel végezhesse.

Főigazgató úr kormánybiztosként is fő feladatának tekinti, hogy munkahelyek teremtésével és az ehhez vezető képzések, programok megvalósításával esélyt adjon, kiutat mutasson a hátrányos helyzetű és roma emberek számára.

 A kormánybiztos tevékenységét Orbán Viktor miniszterelnök úr irányítja majd, a feladatok ellátásáért nem részesül juttatásban. Sztojka Attila a kormánybiztosi feladatait a Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság főigazgatói pozíciója mellett fogja ellátni.

Sok szeretettel gratulálunk kormánybiztos úrnak kinevezéséhez!

Sztojka Attila kormánybiztos úrnak kitűnő és nagyon sikeres munkájához kívánunk további sok erőt és nagyon jó egészséget!

Bax, zór, sastyipe thaj lungo baxtalo trajo te del tu

o Sunto Del Muro Phral Attila te keres tyi shukar butyi anda but rom!

Ifj.Rostás-Farkas György