Roma Nemzetiségi Tanulmányi Ösztöndíj

A Belügyminisztérium megbízásából a Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság nyílt pályázatot hirdet 2022. évben a 2022/2023. tanév és a 2023/2024. tanév Roma Nemzetiségi Tanulmányi Ösztöndíjára, roma nemzetiségi anyanyelvű, kétnyelvű nyelvoktató, vagy roma kulturális népismereti neveléssel-oktatással rendelkező, illetve érettségi megszerzésére irányuló képzést szervező középfokú iskolák tanulói részére.

A Pályázatot egy példányban, számítógéppel kitöltve, a tanuló és a tanuló törvényes képviselője (képviselői), továbbá a középfokú oktatási intézmény képviselője által aláírt és bélyegzőlenyomattal ellátott Pályázati adatlapon szükséges az rnto@tef.gov.hu elektronikus címre megküldeni, a Pályázati felhívás 6. pontjában meghatározott  mellékletekkel együtt. A levél tárgyában az alábbi szöveget kérjük feltüntetni: „Roma Nemzetiségi Tanulmányi Ösztöndíj 2022.”

A pályázat benyújtásának határideje: 2022. szeptember 25.

A Pályázati felhívással kapcsolatban további információkat a Főigazgatóság Támogatásirányítási Főosztálya biztosít az rnto@tef.gov.hu email címen.

Sikeres pályázást kívánunk!

Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság

Letöltések:

RNTÖ_22_Pályazati_felhívás

Pályázati adatlap_RNTÖ-22-23-24

Számlatulajdonos nyilatkozata_RNTÖ-22-23-24

Kedvezményezett adatai adatlap_RNTÖ-22-23-24