Orbán Viktort Világsztárként fogadták Dallasban! Magyarország Fennállása óta Orbán Viktor a legjobban támogatott és legsikeresebb Miniszterelnök!

Roma Szeretetszolgálat 2022.08.05.14:19

Orbán Viktor a CPAC-en elmondott nyitóbeszéde világszerte óriási sikert aratott.

A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén, az Amerikai Konzervatív Unió nyári konferenciáján mondott nyitóbeszédet tegnap Orbán Viktor magyar idő szerint 20:40-kor. Orbán Viktor Facebook oldala, az M1 Televízió és a hirado.hu is élőben közvetítette a rendezvényt.

Orbán Viktor gazdaságvédelmi, beruházási- fejlesztési és családpolitikájával Magyarország történelmében soha nem látott stabil és fejlődő konzervatív kormányzást valósított meg Magyarországon.

A magyar miniszterelnök felszólalására az amerikai közönség többször is egyetértő elismerő tapssal és ovációval értékelte a szavait.

A folyamatosan képviselt értékek hangsúlyozása, mint a család, a kereszténység, a migrációs veszély, a genderideológia Dallasban is ugyanolyan elismerést kapott, mint Tusnádfürdőn, vagy a budapesti békemeneten ahol a Roma Szeretetszolgálat is rendszeresen részt vesz.

A politikájának az egyik fő pillére, hogy az anya nő, az apa férfi, és a gyermekeket hagyják békén, ugyanolyan tapsot kapott, mint a békemeneten.

fotó: Magyar Hírlap