Nyílt levél a három baloldali, kommunista muskétás Varga Ferenc, Berki Sándor és Lőcsei Lajos részére

Roma Szeretetszolgálat/2022.09.05. 20:01

Varga Ferenc figyelj jól, mert most nagyon fontosat mondok nektek!

Láttam az ATV Egyenes Beszéd című műsorban, hogy mint egyszemélyes szamaritánus hadsereg szeretnéd megmenteni a romokban heverő, halmozottan hátrányos helyzetű cigány testvéreinket és megtisztítani Orbán Viktortól, na meg a Fidesztől az országunkat. Ezt bármennyire is szeretnéd, ne haragudj meg most rám ezért, de ezt nem fogjuk megengedni egyikőtöknek sem!

Nagyon sajnálom de ugye nincs harag? Na xojajve, ja bocsi te nem dzsanázol ciganisztánul!

Ennyire azért kérlek téged ne írd le a hazai cigányságot, csak azért mert neked nem tetszik a Fidesz által létrehozott rendszer és a különböző integrációs roma felzárkóztató programok, na meg persze Sztojka Attila roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos személye!

Tudom jól, hogy megkell felelnetek az elvárásoknak, amit a baloldalon megkövetelnek, de ne mondjatok mindig hülyeséget és ne hazudjatok folyamatosan bár tudom Gyurcsány meg Márky-Zay jó tanárotok ha a hazugságokról van szó!

Ezzel saját magatokat de ami ennél is nagyobb baj, hogy a cigányságot is lejáratjátok!

Elég nagy kereszt ez nektek, hogy a kommunistákat szolgáljátok cigányként!

Képviselőként tudnod kell, hogy a Belügyminisztérium létrehozta a Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóságot pont azért, hogy a vidéken élő hátrányos helyzetű cigány testvéreinknek megfelelő és hatékony segítséget tudjanak nyújtani.

A TEF irányítja az országban lévő összes beruházási, felzárkóztatási és roma integrációs programokat.

Nektek ellenzéki politikusoknak akik az utcáról jöttek eddig még a neveteket se tudtuk, hogy kik vagytok most meg megpróbáljátok eljátszani Robin Hood-ot kommunistaként! Hát ez nehéz feladat lesz.

Soha nem voltatok senkik és ha rajtam múlik nem is lesztek soha senkik! Jogos a kérdés, hogy miért?

Mert ti nem a cigányok javát akarjátok és a felemelkedését ahogy mi! Ti egyszerűen megakartok felelni a baloldalnak hátha belőletek is lesz egy kéksávos légivadász vagy egy bukott Jakab Peti. Visszatérve remélem tudod mi az a kéksávos légivadász?

Ne gondolkozz rajta! Segítek kicsit

Ahogy behúztuk az áprilisi választást, úgy ezt is lazán megfogjuk nyerni a hazánk, a cigányság és a gyermekeink jövője érdekében, hogy még véletlenül se kerüljenek a hatalom közelébe a hozzátok hasonló kommunista ideológiákat valló feltörekvő hóemberek!

Egyébként tudod milyen a hóember? Télen megfagy, tavasszal meg elolvad! Ilyenek vagytok ti is.

Az ellenzék titeket küldött a parlamentbe bohócnak, de ezt sem vált előnyükre!

Garantálom nektek, hogy hiába hoztál létre a baloldalnak egy új egyesületet azzal nem fogjátok megnyeri a 2024-es választásokat, mert hát az igazsághoz hozzátartozik, hogy erre megy ki a játék!

Ne legyél képmutató és aljas Varga Ferenc!

Mi tudjuk, hogy miben mesterkedtek, bennünket nem tudtok átverni ahhoz újra megkellene születnetek egy párszor!

A Fidesz listájára csak egy képviselő került fel, és ő Sztojka Attila aki változásokat hozott a roma politikába!

Egy új roma korszak van felemelkedőben a Fidesz politikájában.

Sztojka Attila már most nagyon sokat bizonyított, hogy lehet valódi cigány politikusként érvényesülni a polgári, keresztény oldalon. Sztojka Attila képes rá, hogy valódi politikai hátországot és valóban politizálni akaró és tudó cigány közösséget hozzon létre a Fidesz és Magyarország számára. Ebből az következik, hogy hamarosan elérjük azt is, hogy Jobboldali cigány polgármesterek, alpolgármesterek és képviselők legyenek kis hazánkban!

Mert ez a célunk, hogy minél több értelmiségi, tanult és felkészült cigány testvérünk legyen, aki saját egzisztenciával megfelelő iskolai végzettséggel és szakmai tudással rendelkezik.

Ti szimbólumok vagytok az ellenzék oldalán, de valójában egyikőtök sem alkalmas arra, hogy megszólítsa a cigányokat!

Mert árulók vagytok! A cigányság és az ország áruló, ahogy már mondtam nektek!

Jelképek lettetek, a kirakatba állított buta cigányok akik a Baloldali pártok és a Jobbik nézeteit, elvárásait, követelményeit teljesítve pattogtok!

Mondok én nektek valamit Varga Feri!

Nekünk nincs szükségünk a Jobbikos cigány egyesületedre!

Tartsd meg magadnak, vagy add oda a Jobbiknak hátha Soros küld nektek újra pár száz milliót az új cigány egyesületnek!

Ifj.Rostás-Farkas György

elnök, újságíró, főszerkesztő