Magyarország sosem lesz bevándorlóország!

Világosan látni Lőcsei Lajos részére!

Olvastam írásodat amit Sztojka Attila roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos úrnak írtál! Látom, hogy nektek kommunistáknak a cigányság árulóinak, nagyon nehezen megy Orbán Viktor beszédének az elemzése, a megértése és az elfogadása!

Nem csodálkozom! Gyurcsány Ferenc után már vártam valamelyikőtöktől hasonló uszító posztot.

Ahogy már írtam nektek még a választás előtt, ti vagytok a Cigányság Árulói!Most segítek egy kicsit értelmezni az elmondottakat, hátha sikerül megérteni és elfogadni.Orbán Viktor tusványosi beszédét ti szándékosan elferdítettétek és politikai haszonszerzésetek érdekében próbáljátok meg a közvélemény számára hamisan felhasználni, és bomlasztani a Nemzeti Összetartozást és a Nemzeti Együttműködés Rendszerét a NER-T.Ferdített mondataiddal próbáljátok egymás ellen uszítani a többségi társadalom tagjait és a hazai legnagyobb kisebbséget a cigányságot.Lőcsi

Lajos rosszul gondolod és látod ami írtál!

A miniszterelnök úr nem a cigány és a nem cigány házaspártól született gyermekekre gondolt! Ez csak a ti ferdítésetek!Miniszterelnök Úr tusványosi beszéde egy része arról szólt,hogy a migráció kérdése még mindig nincs megoldva, a folyamatos migrációs veszély tovább fog élni velünk a következő években is.

A tömeges migrációs hullámmal érkező, különböző kultúrával, identitással, ideológiával és vallással rendelkező társadalmi csoportok miatt az elkövetkezendő évek a kihívásokról és a migrációs nyomásról fog szólni. Ezért is kell Magyarországnak új erőket bevonni, hogy a határaink védve legyenek az illegális migránsok előtt, mert a nyugati és a keleti országok között kulturális különbségek vannak!

Magyarország sosem lesz bevándorlóország!

Írta: Ifj.Rostás-Farkas György

elnök, újságíró, főszerkesztő