Köszönjük Patkás Juliannának a Roma Szeretetszolgálat Békésmegyei Regionális Vezetőjének kitartó és sikeres munkáját

Köszönjük kollégánknak, hogy kitartóan évek óta segíti a Roma Szeretetszolgálat munkáját és az országban élő hátrányos helyzetű csoportok felzárkóztatását.

A romák integrációja érdekében tett elkötelezett munkájának és a Fidesz-KDNP pártnak köszönhetően folyamatosan fejlődik és erősödik a hazai cigány társadalom.

Patkás Julianna kiemelt feladatának tekinti az országban élő rászorulók integrációját és a Békésmegyei romák és hátrányos helyzetű emberek megsegítését, támogatását, az esélyegyenlőségük elősegítése érdekében.

A regionális vezető felel és koordinálja az adományosztási folyamatokat és kapcsolatot tart a megye rendvédelmi, roma, szociális, és jogi ügyekben illetékes szakemberekkel, vezetőkkel és a kormány tagjaival.

Elsődleges célja és feladata, hogy a hátrányos helyzetű romák és nem romák, menekültek, nagycsaládosok, hajléktalanok, drogfüggők megsegítése-támogatása, ellátása, az esélyegyenlőség elősegítése, humanitárius segítségnyújtás, katasztrófamentés, a fogyatékkal élők megsegítése, tárgyi adományok gyűjtése-osztása az oktatás elősegítése megfelelő munkahelyek létrehozása az oktatást elősegítő komplex tanfolyamok indítása, ezzel is elősegítve a felső oktatásba való kerülést, a megyei rendvédelmi szervekkel való együttműködés, a bűnmegelőzés érdekében a bűncselekmények visszaszorítása a megyében.

Kiváló és példaértékű munkájára természetesen a jövőben is számít a

Roma Szeretetszolgálat.