Jakab Péter után, A Lovári Cigány Nyelvet Megszégyenítő Varga Ferenc is Gyorsan Távozik A Süllyedő Jobbikból

Roma Szeretetszolgálat/Belföld Ifj.Rostás-Farkas György 2023.01.06.

Varga Ferenc képviselőről szóló cikkeink itt megtekinthetőek:

A Jobbikos Varga Ferenc hivatalos Facebook oldalán jelentette be, hogy a továbbiakban nem kíván a párthoz tartozni, és független képviselőként szeretne tovább dolgozni.

„A mai nappal kilépek a Jobbik Magyarországért Mozgalom frakciójából, és független képviselőként folytatom. A tavaly áprilisi választások után munkámat a körülményekhez képest igyekeztem mind a Parlament falain belül, mind azon kívül is a lehető legjobb tudásom szerint végezni. Hosszú hónapok őrlődése után azonban mostanra rá kellett jönnöm, hogy a Jobbik frakciójában ezt a munkát nem tudom hatékonyan tovább folytatni.

Hiszem ugyanis, hogy a jelenlegi helyzetben minden ellenzéki pártnak a valódi, Fideszen túli alternatíva megteremtéséért kellene dolgoznia. A Jobbikban ugyanakkor ennek a feladatnak az elvégzése a mai napig várat magára. Én azonban nem engedhetem meg magamnak tovább, hogy velük együtt várjak a csodára, hiszen a választóktól kapott mandátumommal élnem kell! Ezért mától független képviselőként folytatom, munkámban az emberek érdekeit figyelembe véve, egy valós alternatíva megteremtésért dolgozva. A Jobbik frakciójának köszönöm az elmúlt hét hónapot! Kívánom, hogy ők is minél hamarabb lépjenek rá erre az útra.

Tisztelettel, Varga Ferenc