Gyurcsány Ferenc példáját követve Országos Roma Árnyék Önkormányzatot hoz létre Kolompár Orbán

Roma Szeretetszolgálat/2022.09.20.

Kezdődik a Baloldal Kampánya!

Kolompár Orbán az Országos Roma Önkormányzat volt elnöke Gyurcsány Ferenc példáját követve létrehozza az Országos Roma Árnyék Önkormányzatot!

Facebook oldalán közzé tett videóban elmondja, hogy árnyék roma önkormányzatot hoz létre.

Elmondása alapján senki más nem képes új roma politikát és érdekképviseletet létrehozni csak ő illetve az általa képviselt MCF Magyarországi Cigányszervezetek Fóruma.

Kolompár Orbán új érdekképviseletet kíván létrehozni, mivel elmondása alapján pillanatnyilag egy roma politikai vezető sem képes arra, hogy képviselje a magyarországi cigányok jogait. Kolompár Orbán Gyurcsány Ferenc és a Demokratikus Koalíció párt szövetségese. Kolompár Orbán új javaslatokat fog tenni a romák felzárkóztatása érdekében és ha szükséges megtámadja a Fidesz-KDNP kormányt a romák ügyében- mondta facebook vieójában!

Ezzel is bizonyítja, hogy elkötelezett támogatója Gyurcsány Ferencnek és a Demokratikus Koalíciónak mint régi szövetségese!

Kolompár Orbán!

Nincs szükségünk az országos roma árnyék önkormányzatodra és érdekképviseletedre!

Mi természetesen támogatjuk a fiatalokat! A Roma Media Center és a Roma Szeretetszolgálat ajtaja mindig nyitva áll mindenki előtt!

Nektek soha nem volt média központotok. Intézményi infrastruktúrával soha nem rendelkeztetek!

Szerkesztőségünk nekünk van harminc éve. Mi hatékony és megfelelő módon képviseljük és támogatjuk minden rendelkezésünkre álló eszközzel a hazai cigányságot!

Ifj.Rostás-Farkas György

elnök, újságíró, főszerkesztő