Egészségünk az Életünk Applikáció

Az applikáció segít karban tartani az egészségét. A profil oldalon feltüntethetjük a legfontosabb egészségügyi adatainkat, beállíthatunk gyógyszer emlékeztetőt, vezethetünk étkezési naplót.

Az app figyelmeztet, ha bizonyos betegségek esetén nem megfelelően táplálkozunk (pl. cukorbetegség), számolja helyettünk a kalóriákat, helyet kap benne egy BMI kalkulátor, illetve figyelmeztet a rendszeres mozgásra, vízivásra, de figyeli az alvásunkat is. S ha mindez kevés lenne, akkor lehetőség van az applikációba regisztráló orvosok között keresni, hozzájuk néhány érintéssel időpontot foglalni. Természetesen bekapcsolható ICE funkció is van rajta.

Fontos! Gyermekek és felnőttek részére rögzíthető az applikációban ha valaki bármilyen élelmiszerre allergiás. Pl: mogyorókrém stb…

Beállítás után az applikáció megnyitásakor figyelmezteti a felhasználót, hogy allergiás és ne fogyasszon allergiás rohamra kiváltó élelmiszert.

Ezzel a funkcióval is segítjük a magyar emberek egészségének a biztonságos fenntarthatóságát!

INTERNET HASZNÁLAT NÉLKÜLI OFFLINE MÓD BEVEZETÉSE

Erre a funkcióra azért van szükség mert még mindig nagyon sok olyan hátrányos helyzetű személy van, akinek nincs állandó jelleggel mobil internet elérhetősége, illetve a szolgáltatóknál történő digitális hibára is gondolunk amikor üzemzavar miatt átmenetileg nem elérhető a mobilinternet szolgáltatás.

Ezzel a funkcióval a hátrányos helyzetű, beteg személyeket is szeretnénk segíteni és támogatni, hogy minden körülmények között tudják használni az applikációt.

INGYENES LETÖLTHETŐSÉG

Természetesen ahogy az összes nemzetközi áruházból Google Play, App Store, Huawei, App Gallery teljesen ingyenesen és díjmentesen letölthető az applikáció.