Azahriah Full Telt Házat Csinált, Ő a Legsikeresebb Magyar Énekes

Roma Szeretetszolgálat/Kultúra Ifj.Rostás-Farkas György 2023.03.11. 20:31

Teltházas koncertet adott Azahriah tegnap a Papp László Budapest Sportarénában péntek este. Az énekes a Sziget Nagyszínpada és a Budapest Park után az Arénát is meghódította, és nem aprózta el: hatalmas bulit csapott, ahol nemcsak a zene, de a látványvilág is lenyűgöző volt.

A mindössze 20 éves Azahriah már kora tinédzserkorában hatalmas követőtábort szerzett, még youtuberként. De már akkor is lelkesen érdeklődött a zene iránt, viszont csak néhány évvel ezelőtt kezdett el komolyabban is foglalkozni ezzel, ám hamar óriási sikerre tett szert. Napjainkban az egyik legnépszerűbb hazai előadóként tartják számon, és sorra kapja a fellépésekről szóló megkereséseket.

A hatalmas siker mellett szinte elkerülhetetlen, hogy az ember egy-egy botrányba is belekeveredjen. Így volt ezzel Azahriah is, amikor tavaly májusban egy szolnoki rendezvényen adott koncertet, majd a fellépés után a színfalak, pontosabban a mobilvécék mögött meglehetősen közel került egy női rajongójához. Az esetről videó is készült, amely körbejárta az internetet, így eljutott az énekes barátnőjéhez is. Ám Azahriah ennek utána sem bújt el, nyíltan vállalta, hogy hibát követett el, és az akkori szerelmétől is bocsánatot kért.

Most pedig egy fergeteges koncerttel szórakoztatta a közönségét a Papp László Budapest Sportarénában.