A Pizza King Tulajdonosát a Fővárosban Elakarják Lehetetleníteni Politikai Hovatartozása Miatt

Roma Szeretetszolgálat/Belföld Ifj.Rostás-Farkas György 2023.10.25. 18:02

Melhem Saadot évek óta érik súlyos támadások azért, mert nyíltan vállalja a Fidesz iránti elkötelezettségét és politikai hovatartozását. A fővárosi ellenzék szándékosan szeretné a Pizza King és tulajdonosának a munkáját megkeseríteni rendszeres feljelentésekkel, lejárató internetes bejegyzésekkel.

A lejárató kampány az étteremlánc ellen akkor kezdődött amikor a Palesztin származású Melhem Saad egyetértett a kormány illegális migrációs politikájával. Melhem Saad értelmiségi családból származik, édesapja tanár ember.

Melhem Saad 4 éves kora óta él Magyarországon, itt alapított családot, ide születtek gyermekei és itt kezdte felépíteni az országosan is ismert és kedvelt étteremláncát a Pizza King-et.

A Pizza King éttermei és a futárok ellen is támadást indított a főváros.
Melhem Sadd egykori futárja elmondta, hogy utasításba kapták, hogy ahol csak tudják büntessék meg őket!

Karácsony Gergely 2019-es főpolgármesteri kampányfilmjében Melhem Saad engedélye és a hozzájárulása nélkül a Pizza King dobozait mutatta mintha az étterem támogatta volna a kampányát, ezzel is összezavarva a hazánkban élő muszlimokat, hogy szavazzanak a baloldalra.

Melhem Sadd nem szeretne mást csak békében élni Magyarországon a családjával együtt és nem szeretne több támadást kapni a baloldal részéről!

Ahogy tud mindig segít!
Rendszeresen segíti a hátrányos helyzetű családokat származástól függetlenül, segélyszervezeteket és az ide érkező menekült családokat is.
Legutóbb is így tett a migrációs válság kezdetén amikor adományaival segítette a Keleti pályaudvarra érkező menekült gyermekeket és rászoruló családokat.

Bízunk benne, hogy a főváros vezetése felhagy Melhem Saad és az étterme ellen is irányuló rendszeres támadásokkal és atrocitásokkal!

Forrás: Melhem Saad Facebook oldala